Nimetön Sites - sisältöblokki kuvalla
Untitled Sites - sisältöblokki kuvalla

Musiikintutkimuksen valtakunnallinen tohtorikoulutusverkosto

 

Musiikintutkimuksen valtakunnallinen tohtorikoulutusverkosto on kahdeksan yliopiston yhteistyöväylä. Verkostoon kuuluvat Taideyliopiston Historiafoorumi ja Sibelius-Akatemia, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto sekä Åbo Akademi.

Verkosto jatkaa vuoden 2015 lopussa päättyneen Musiikintutkimuksen tohtoriohjelman työtä. Toiminnassa säilyy keskeinen toiminta-ajatus edeltäneen ohjelman toimintakaudelta 2012–2015: tarkoituksena on yhdistää voimat musiikin ja sitä ympäröivän kulttuurisen todellisuuden monitieteisen tutkimuksen edistämiseksi.

Verkostoon kuuluvat tohtoriopiskelijat ovat jatko-opiskelijoita jossain verkoston partneriyliopistossa; omia tohtorikoulutuspaikkoja ei verkostolla ole tarjolla.

null MuToVe Talvikoulu 16.–17.1.: Tervetuloa osallistumaan tapahtumaan etänäMuToVe:n Talvikouluun ensi viikolla 16.–17.1.2023 on mahdollista vielä ilmoittautua molempina päivinä etäosallistujaksi Zoomissa tämän Lyyti-lomakkeen kautta:https://www.lyyti.in/MuToVetalvikoulu_2023__rekisteroityminen_0951 (salasana 23talvikoulu). Lomake on auki tämän viikon loppuun 15.1. saakka. Talvikoulun ajankohtaisen ohjelman voit nähdä täällä (muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia). Tervetuloa seuraamaan tapahtumaa etänä!