Ajankohtaista

null MuToVe-talvikoulu 14.–15.2.2024: ilmoittautuminen alkanut  14.–15.2.2024 järjestettävän MuToVe:n talvikoulun ilmoittautuminen on nyt avattu. Lomake löytyy osoitteesta https://www.lyyti.in/MuToVetalvikoulu_2024__rekisteroityminen_2557/fi (salasana: 24talvikoulu). Talvikoulu järjestetään Kallio-Kuninkalassa kaksipäiväisenä hybriditapahtumana ja ohjelmaan voi osallistua kumpanakin päivänä sekä paikan päällä että etänä Zoomin välityksellä. Talvikoulun alustava ohjelma löytyy ohesta liitteenä
 
Pyydämme kaikkia kiinnostuneita rekisteröitymään su 4.2.2024 mennessä. Talvikoulussa töitään esittelevien väitöstutkijoiden tulisi lisäksi lähettää joko ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse (marianne.mieskolainen@uniarts.fi) 1) talvikoulussa käsiteltävä tekstinsä sekä 2) hankkeensa ajantasainen sisällysluettelo. Huomaattehan, että lomakkeen tietoja voi täydentää ja muokata myös lähettämisen jälkeen 4.2. saakka. 
 
Kaikki tarpeellinen tieto ja muut materiaalit (ml. Zoom-linkit) on koottu erilliselle DigiCampus-kurssialueelle, johon saa linkin, kirjautumisohjeet ja kurssiavaimen ilmoittautumislomakkeen vahvistussähköpostissa. Pyydämme ystävällisesti kaikkia osallistujia perehtymään etukäteen DigiCampukselta löytyvään talvikouluinfoon, turvallisemman tilan ohjeisiin, tekniikkaohjeisiin sekä kirjoittaja- ja opponenttiohjeisiin. Materiaaleja päivitetään ja täydennetään helmikuun alkuun saakka, ja muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia.  
 
Talvikoulun vieraileviksi puhujiksi on kutsuttu Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen professori Heidi Partti sekä Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan pääsihteeri Henriikka Mustajoki. He pitävät työpajan tekoälyn vastuullisesta käytöstä tutkimuksessa. 
 
Jos sinulla on kysyttävää talvikouluun liittyen, otathan yhteyttä verkoston koordinaattoriin (marianne.mieskolainen@uniarts.fi).