Events

null MuToVe-syyskoulu 2019

Alkupäivämäärä
02 Oct 2019 - 00:00:00
Alkamiskellonaika
09:00
Koko päivä
Yes
Loppupäivämäärä
04 Oct 2019 - 00:00:00
Loppukellonaika
16:00
Kuvaus

Syyskoulu on verkoston vuotuinen tapahtuma, jonka pääasia on kaikkien partneriverkostojen tohtoriopiskelijoiden esitelmöinti/paperikäsittely ja verkostoituminen toistensa sekä yliopistojen proffien ja ohjaajien kanssa.

Kolmipäiväisessä tapahtumassa on yleensä yksi (tai 1,5) englanninkielistä päivää, loput suomeksi. Jakauma riippuu siitä, millä kielellä kukin ilmoittautuu esitelmöimään tai kirjoittamaan käisteltävän paperin. Kaikilla esitelmillä/luentokonsertti-tyyppisillä esityksillä ja papereilla on tohtoriopiskelija-kommentaattori, joka perehtyy esitykseen erityisen tarkasti, valmistellen kysymyksiä ja kommentteja.

Muuta toimintaa tapahtumassa on runsaasti: vuosittain on vierailuluento tai pari, sekä työpaja(t) toivotuista aiheista. Aloitusaamuina pidetään usein myös jonkun loppusuoralla olevan tohtoriopiskelijan harjoitusväitös/tarkastustilaisuus eli ns. nippupäivä. Iltaisin on saunomisen, vapaamuotoisen seurustelun ja musisoinnin ohella ollut mahdollisuus varata ns. vierailevan ohjaajan ohjaustapaamisia keneltä tahansa musiikintutkimuksen proffessorilta, ohjaajalta tahi vierailijaksi kutsutulta puhujalta. Monenlaiset kokoontumiset ovat tässä tarkoituksessa mahdollisia. 

Esitelmöijiksi valituille opiskelijoille kustannetaan verkoston budjetista majoitukset, ruokailut ja matkakustannukset.

Sijainti
Kallio-Kuninkala (Ristinummentie 21, 04420 Järvenpää)