Nimetön Sites - sisältöblokki kuvalla
Untitled Sites - sisältöblokki kuvalla

Musiikintutkimuksen valtakunnallinen tohtorikoulutusverkosto

 

Musiikintutkimuksen valtakunnallinen tohtorikoulutusverkosto on kahdeksan yliopiston yhteistyöväylä. Verkostoon kuuluvat Taideyliopiston Historiafoorumi ja Sibelius-Akatemia, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto sekä Åbo Akademi.

Verkosto jatkaa vuoden 2015 lopussa päättyneen Musiikintutkimuksen tohtoriohjelman työtä. Toiminnassa säilyy keskeinen toiminta-ajatus edeltäneen ohjelman toimintakaudelta 2012–2015: tarkoituksena on yhdistää voimat musiikin ja sitä ympäröivän kulttuurisen todellisuuden monitieteisen tutkimuksen edistämiseksi.

Verkostoon kuuluvat tohtoriopiskelijat ovat jatko-opiskelijoita jossain verkoston partneriyliopistossa; omia tohtorikoulutuspaikkoja ei verkostolla ole tarjolla.

null Tuo­mas Ki­vis­tön (Taideyliopisto) toh­to­rin­tut­kin­non tar­kas­tus­ti­lai­suusTuo­mas Ki­vis­tön (Taideyliopisto) toh­to­rin­tut­kin­non tar­kas­tus­ti­lai­suus järjestetään lauantaina 19.11. klo 12 Musiikkitalon Camerata-salissa Helsingissä. Tutkielman otsikko on "Pianistin juurtunut soittotapa – näkökulma klaviatuurituntuman kehittämiseen Rahmaninovin Moment musicalissa op. 16 nro 2, es-molli".

Tutkielman tarkastaja on MuT Katarina Nummi-Kuisma ja valvojana toimii MuT Anu Vehviläinen. 

Tarkastustilaisuutta on mahdollista seurata myös suorana verkkolähetyksenä Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=JaEGR53zfCA. Voit lukea lisätietoja tapahtumasta tästä linkistä: https://www.uniarts.fi/tapahtumat/tuomas-kiviston-tohtorintutkinnon-tarkastustilaisuus/?fbclid=IwAR3hMCifJ8aD2b4XP0zyx0aZUzeYpXbcz7iM9SnKMgD4-s4-mHydvoEp_LA.