Nimetön Sites - sisältöblokki kuvalla
Untitled Sites - sisältöblokki kuvalla

Musiikintutkimuksen valtakunnallinen tohtorikoulutusverkosto

 

Musiikintutkimuksen valtakunnallinen tohtorikoulutusverkosto on kahdeksan yliopiston yhteistyöväylä. Verkostoon kuuluvat Taideyliopiston Historiafoorumi ja Sibelius-Akatemia, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto sekä Åbo Akademi.

Verkosto jatkaa vuoden 2015 lopussa päättyneen Musiikintutkimuksen tohtoriohjelman työtä. Toiminnassa säilyy keskeinen toiminta-ajatus edeltäneen ohjelman toimintakaudelta 2012–2015: tarkoituksena on yhdistää voimat musiikin ja sitä ympäröivän kulttuurisen todellisuuden monitieteisen tutkimuksen edistämiseksi.

Verkostoon kuuluvat tohtoriopiskelijat ovat jatko-opiskelijoita jossain verkoston partneriyliopistossa; omia tohtorikoulutuspaikkoja ei verkostolla ole tarjolla.

null MuToVe-talvikoulu: uudet päivämäärät 7.–9.12.2021Järjestelyteknisistä syistä MuToVen seuraava talvikoulu on jouduttu siirtämään helmikuulta 2022 joulukuulle 2021. Pahoittelemme epäselvyyksiä! Uudet päivämäärät ovat 7.–9.12.2021, joten ne kannattaa merkitä jo tässä vaiheessa kalenteriin. Varsinainen esitelmäkutsu ja muuta lisätietoa tapahtumasta seuraa syksyn alussa. Lisätietoa talvikoulusta löydätte myös tämän verkkosivun "Seminaarit ja koulutus" -välilehdeltä.

Talvikoulu järjestetään näillä näkymin paikan päällä Kallio-Kuninkalassa, mikäli koronatilanne sen suinkin sallii. Poikkeustapauksissa pyrimme kuitenkin takaamaan mahdollisuuden etäosallistumiseen.