Events

null MuToVe-syyskoulu 2020 / Autumn School 2020

Alkupäivämäärä
17 Feb 2021 - 00:00:00
Alkamiskellonaika
09:00
Koko päivä
No
Loppupäivämäärä
19 Feb 2021 - 00:00:00
Loppukellonaika
16:00
Kuvaus

Syyskoulu on verkoston vuotuinen tapahtuma, jonka pääasia on kaikkien partneriverkostojen tohtoriopiskelijoiden esitelmöinti/paperikäsittely ja verkostoituminen toistensa sekä yliopistojen proffien ja ohjaajien kanssa.

Kolmipäiväisessä tapahtumassa on yleensä yksi (tai 1,5) englanninkielistä päivää, loput suomeksi. Jakauma riippuu siitä, millä kielellä kukin ilmoittautuu esitelmöimään tai kirjoittamaan käsiteltävän paperin. Kaikilla esitelmillä/luentokonsertti-tyyppisillä esityksillä ja papereilla on tohtoriopiskelija-kommentaattori, joka perehtyy esitykseen erityisen tarkasti, valmistellen kysymyksiä ja kommentteja.

Muuta toimintaa tapahtumassa on runsaasti: vuosittain on vierailuluento tai pari, sekä työpaja(t) toivotuista aiheista. Aloitusaamuina pidetään usein myös jonkun loppusuoralla olevan tohtoriopiskelijan harjoitusväitös/tarkastustilaisuus eli ns. nippupäivä. Iltaisin on saunomisen, vapaamuotoisen seurustelun ja musisoinnin ohella ollut mahdollisuus varata ns. vierailevan ohjaajan ohjaustapaamisia keneltä tahansa musiikintutkimuksen professorilta, ohjaajalta tahi vierailijaksi kutsutulta puhujalta. Monenlaiset kokoontumiset ovat tässä tarkoituksessa mahdollisia. 

Esitelmöijiksi valituille opiskelijoille kustannetaan verkoston budjetista majoitukset, ruokailut ja matkakustannukset.

COVID19-pandemian vuoksi syyskoulu järjestetään tavanomaisesta poiketen helmikuussa 2021 (17.-19.2.). Tapahtuma järjestetään tautitilanteen vuoksi tällä kertaa poikkeuksellisesti kokonaan etänä Zoomissa. Tarkka ohjelma päivittyy verkkosivuille tammikuun 2021 alkupuolella.

Sijainti
Zoom