« Takaisin

MuToVe-syyskoulu Kallio-Kuninkalassa 2.–4.10.2019

Kallio-Kuninkalassa järjestetään 2.–4. lokakuuta 2019 Musiikintutkimuksen valtakunnallisen tohtorikoulutusverkoston syyskoulu. Tapahtumassa tohtorikoulutuksen opiskelijat esittelevät omia tutkimusprojektejaan. Mukana on myös kaksi keynote-luentoa: professori Erkki Huovinen (Kungliga musikhögksolan i Stockholm) luennoi keskiviikkona 2.10. musiikillisesta kokemuksesta ja tutkimusmetodeista. Torstaina 3.10. Jenni Mikkonen Taideyliopiston tutkimuspalveluista esitelmöi rinnakkaisjulkaisemisesta, julkaisemisesta ja tieteellisistä artikkeleista. Molemmat luennot pidetään suomeksi.

Syyskoulun luentoja on mahdollista tulla kuuntelemaan, vaikka ei itse esitelmöisi tapahtumassa. Kaikkien osallistumisesta kiinnostuneiden (ohjaajat ja professorit mukaan lukien) tulisi kuitenkin rekisteröityä mukaan tapahtumaan 12.9. mennessä. Rekisteröityminen syyskouluun tapahtuu Lyyti-järjestelmässä (https://www.lyyti.in/mutove-rek2019). Salasana lomakkeelle on 19syyskoulu. Rekisteröityminen on sitova, ja sitä tarvitaan keittiötä varten sekä muun organisoinnin tueksi.

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa verkoston koordinaattori Nuppu Koivisto (nuppu.koivisto@uniarts.fi, puh. 0504779213).