« Takaisin

MuToVe-syyskoulu 2019

Alkupäivämäärä:
2.10.2019
Loppupäivämäärä:
4.10.2019
Kesto:
Koko päivä: Koko päivä
Tyyppi:
Tapahtuma
Sijainti:
Kallio-Kuninkalan kurssikeskus, Järvenpää.

Syyskoulu on verkoston vuotuinen tapahtuma, jonka pääasia on kaikkien partneriverkostojen tohtoriopiskelijoiden esitelmöinti/paperikäsittely ja verkostoituminen toistensa sekä yliopistojen proffien ja ohjaajien kanssa.

Kolmipäiväisessä tapahtumassa on yleensä yksi (tai 1,5) englanninkielistä päivää, loput suomeksi. Jakauma riippuu siitä, millä kielellä kukin ilmoittautuu esitelmöimään tai kirjoittamaan käisteltävän paperin. Kaikilla esitelmillä/luentokonsertti-tyyppisillä esityksillä ja papereilla on tohtoriopiskelija-kommentaattori, joka perehtyy esitykseen erityisen tarkasti, valmistellen kysymyksiä ja kommentteja.

Muuta toimintaa tapahtumassa on runsaasti: vuosittain on vierailuluento tai pari, sekä työpaja(t) toivotuista aiheista. Aloitusaamuina pidetään usein myös jonkun loppusuoralla olevan tohtoriopiskelijan harjoitusväitös/tarkastustilaisuus eli ns. nippupäivä. Iltaisin on saunomisen, vapaamuotoisen seurustelun ja musisoinnin ohella ollut mahdollisuus varata ns. vierailevan ohjaajan ohjaustapaamisia keneltä tahansa musiikintutkimuksen proffessorilta, ohjaajalta tahi vierailijaksi kutsutulta puhujalta. Monenlaiset kokoontumiset ovat tässä tarkoituksessa mahdollisia. 

Esitelmöijiksi valituille opiskelijoille kustannetaan verkoston budjetista majoitukset, ruokailut ja matkakustannukset.

MuTo-tyyppi: Koko ohjelman yhteinen tilaisuus

MuToVe-syyskoulu 2019